Vikipedija: „VIP (engl. VIP) je skraćenica koja na engleskom jeziku označava „veoma važnu osobu“ (енгл. very important person).“

Da nema fb ne bih ni znao koliko je VIP – veoma važnih osoba – oko mene!

Sve su te važne osobe prestravljene i da uzmu ličnu kartu sa čipom, a tek od „prisilnog“ čipovanja putem vakcine premiru od straha!

Nije ni čudo! Sve su to univerzalni naučnici! Doktori svih nauka na svetu – a i šire!

Po ugledu na Paracelzusa (Vikipedija:Paracelzus /pravim imenom Teofrastus Filipus Aureolus Bombastus fon Hoenajm, nem. Theophrastus Philippus Aureolus Bombastus von Hohenheim/ je bio alhemičar, fizičar, astrolog i bavio se okultnim. Svoje pravo ime je kasnije u životu u većoj meri prestao da upotrebljava, služivši se imenom Paracelzus, što u slobodnom prevodu znači „preko, iznad Celzusa““.; (Vikipedija:Anders Celzijus (šved. Anders Celsius; 27. novembar 1701 — 25. april 1744), švedski astronom; izumeo Celzijusovu skalu temperature.) ovi bi se mogli zvati PARADOKTORI.

Logično jer oni sve znaju bolje od „običnih“ doktora nauka! Šta zna „običan“ doktor nauka koji je studirao pet ili šest godina osnovnih studija, zatim još bar tri ili više godina magistarskih a zatim opet nekoliko godina doktorskih studija? Proveo decenije u školi i na fakultetu, umesto da se baci na Facebook i YouTube.

Paradoktori znaju sve – od medicine do elektrotehnike. Već i FB i YT daju preveliko znanje, još ako se dopuni mahanjem reketom – eto vasionske mudrosti.

Paradoktori nisu nikada videli bolesnika od korone; oni su na suviše visokom nivou da bi se bavili bilo kojim pacijentom, ali znaju da to nije nikakva bolest i kako da je izleče.

Čuveni britanski filozof Bertrand Rasel rekao je: „Tragično je što su glupaci toliko sigurni, a mudri puni sumnje.“ PARADOKTORI su veoma sigurni u svoje znanje a sumnjaju u sve i protiv su svega što nije u skladu sa njihovim mišljenjem.

Ne znaju šta je 5G ali znaju da je škodljivo i da su protiv. Naravno, iako imaju mobilni telefon koji je jednak i sa 2G, i sa 3G, i sa 4G, i sa 5G – ne pada im napamet da ga se odreknu! Štaviše neki imaju i po nekoliko mobilnih telefona ali su svejedno protiv 5G! Stvarno neopisivo pametno i mudro!

Ne znaju šta je vakcina ali znaju da je škodljiva i da su protiv.

Ne znaju šta je čip ali ga neće u ličnoj karti jer može da im naškodi, a što je još gore – država bi mogla da ih prati i da tim putem omete u njihovim VEOMA VAŽNIM radnjama – počev od jutarnjeg umivanja (i ne samo umivanja nego i svih ostalih radnji u kupatilu – što oni uredno i redovno objavljuju, do najsitnijih detalja, na društvenim mrežama!) pa do kuvanja kafe i tokom dana, sve do večere i brojanja ovaca pred spavanje. Državi su svi ovi podaci neopisivo važni jer su oni VIP!

Kad malo bolje razmislim, PARADOKTORA je bilo uvek, samo se ranije njihov glas nije mogao čuti s kraja na kraj sveta jer nije bilo društvenih mreža.

Ne tako davno, PARADOKTORI, koje su tada zvali LUDISTI, razbijali su tkačke mašine. Bilo je to u dalekoj Engleskoj.

Pod našim podnebljem, malo kasnije, tadašnji PARADOKTORI bili su pitomiji. Jednog je PARADOKTORA opisao i Milovan Glišić. Taj je, u razgovoru sa svojim kafanskim društvom, pitan ili nepitan, govorio : „Mi nenćemo…“ (govorio je kroz nos pa je tako zvučalo). Kada se našao neko da ga upita: „A šta vi to nenćete?“ nije imao odgovor. Njegovi su se potomci protivili samo izgradnji železnice. Današnji PARADOKTORI idu korak dalje: razbijaju i pale 5G primopredajnike.

„Hakovanje FB profila“ je tek posebna priča!

Svi belosvetski hakeri jedva čekaju da se okome na njihov profil!

Da bi eventualno hakovanje sprečili, ni sami ne znaju svoju šifru za prijavu („logovanje“) niti im je postupak prijave uopšte poznat. Sve je to povereno mobilnom telefonu ili (ponekad, i mnogo ređe!) računaru. Ukoliko se slučajno (jer namerno to i ne znaju – opet u cilju zaštite tako važne ličnosti) odjave („izloguju“) više ne znaju da se prijave pa je jasno da je neki haker provalio i ukrao im profil.

Obično za hakera bude proglašen poslednji sa kojim su sklopili prijateljstvo. Kao da je pravom hakeru uopšte potrebno bilo kakvo „prijateljstvo“ da bi hakovao nečiji profil. J

Zato povremeno upozoravaju jedni druge: nemojte prihvatati prijateljstvo od tog i tog jer je haker.

„Bilo bi jako smešno, da nije toliko žalosno.“

Okružen tako značajnim ličnostima ne smem ni da se oglasim – PARADOKTORI sigurno neće obratiti pažnju na reči jednog običnog čoveka.